Koselige besøk på siden min

onsdag 29. juni 2011

Cevapi

I dag skal jeg i middagsselskap, og gleder meg masse masse. Det blir servert bosnisk mat, nam nam! Det er utrolig godt. Var i Bosnia i fjor sommer i 11 dager. Var rundt i Balkan- helt fantastisk. Det bør oppleves. Jeg har støv på hjernen og blir gaal av rot og møkk. Det er en av hovedgrunnene til at jeg liker Balkan, hygienen er så bra. Du kommer ikke inn i en butikk uten at minst en står med en klut, mopp, støvsuger- you name it! Alt er rent og lukter fantastisk godt;)

Cevapi er en rett som kan sammenlignes med små pølser. Men de er mørkere og smaker ekstremt godt! Jeg skal se om jeg får tatt et bilde å lagt ut. Det kan anbefales. Så som en hver gjest bør så har jeg kjøpt med nydelige rosa liljer til vertinnen;)

Klem T

tirsdag 28. juni 2011

Going mad...



Det ble 2 stk i strl 30*50 cm
og 2 stk i strl 70*140 cm.
 .
Jeg fant noen utrolig lekre håndklær som jeg bare måtte ha! Litt dårlig samvittighet, men håndklær må man jo ha, eller hva? De er ganske freche i fargen og passer fiiint inn på badet *smiiil*. De skal vaskes med masse deilig tøymykner også skal de henges opp og brukes=)
Gleder meg. 

klem T

fredag 24. juni 2011

se her

Jeg har en utrolig god venninde som også er en superblogger. Hun blogger om mote, fashion, stiler, klær, vesker, sko (Mira elsker sko, hun har nesten ulovlig mye sko & vesker!) og mye annet. Har du problemer eller er usikker på hva du skal ha på deg så er dette rene inspirasjonsmekka!
 Har du behov for å få inspirasjon eller hjelp, kan jeg anbefale hennes blogg! Jeg titter ofte innom, ja fordi hun er en god venninde men også fordi jeg lærer mye;) Mira et et ansikt du ser på evnter og tilstelninger, virkelig passion for mote & klær. Dyktig også.

Om jeg skulle beskrevet Mira med 3 ord som blogger ville det blitt; engasjert, lidenskapelig & dyktig.
Som venninde; morsom, spontan & snill

http://www.mirasaab.com/



Så peeps ta turen innom Mira sin blogg!

Gave

I dag stoppet det en bil utenfor jobb. Da så jeg at det var noen jeg kjente som steg ut av bilen. Det er moren til noen barn som jeg er veldig glad i, hele familie har en spesiell plass i hjerte mitt. Jeg fikk en pose. Oppi posen var det gaver- til meg! For en fantastik dame, som kommer med gaver, til meg!

Jeg ble utrolig glad, det er så koselig at noen tenker på deg i en stressende hverdag;) Gaven er pakket opp og fått plass hjemme. Passet perfekt inn. 

Til middag i dag ble det reker & blåskjell med ferskt brød og aioli. Nam nam;) utrolig godt. Sjømat er alltid godt, og man blir så behagelig mett. Ikke stappet sånn som man blir av biff. Behagelig mett og god.  




Gavepose, alltid spennende & gøy.





Sepe fra Congac i Frankriket.



Et dufthjerte som nå henger på badet. Delikat & lekkert.






-ha en fantastisk fin fredags kveld;) klem T

søndag 19. juni 2011

Søndags kos

Været er ikke akkurat noe å skryte av for tiden, hvertfall ikke i Oslo. Det er regn, regn og regn... Våknet opp i dag til atter en våt dag, er så lei av regnfrakk og regnstøvler, akkurat like lei som jeg var av ullklær i vinter. Jeg vil ha på shorts, sandaler med nylakkete negler, singlet og solbriller;) I kveld skal jeg på kino med vennindene mine, vi skal se Hangover 2- gleder meg!!! Men forløpig så ligger jeg i sofaen med pelspleddet godt tullet rundt meg med en latte og en bok og tv'en i bakgrunn.

Har du lest Regines bok En ung jentes siste ord? Jeg har akkurat begynt, klarer ikke legge den fra meg. Den er helt fantastisk. Utrolig ærlig og trist, den gjør meg vondt å lese at en 17år gammeld jente skal lide så mye. Hun er gjennom rene smerte helvete både pysisk og fysisk. Jeg kan anbefale denne boken på det varmeste.

-har du ikke vært innom bloggen så er adressen følgende;
http://sinober.blogg.no/



p.s det kommer bilder snart, bare litt problemer med å overføre de.

klem T

fredag 17. juni 2011

Finally- på plass

Nå er lampen på plass;) Wow som jeg forguder denne lampen, den er drit lekker. De har en som er større på kremmerhuset, det er egentlig den jeg ville ha, men har desverre for få meter under taket til å ha den. Men kanskje den vil passe under et spisebord/stuebord ol. Lampen er på plass og jeg er happy happy;) Tenk at man kan bli så glad for en lampe, tihi *smiiil*.






Min nye lekre lampe *happy*
                                                                                                                                                                                
 Siden jeg hadde en stor lysekrone i gangen før så ble det veldig "nakent" når denne kom opp. Den er ikke like stor som lysekronen. Heldigvis har vi dimmer på denne lampen, det gjør at lyset blir mye mer lunt.


Har du kjøpt deg noe engang, og når du våkner så blir du kjempe glad når du ser det du har kjøpt? Den følelsen hadde jeg i dag når jeg stod opp og kom på "jøss jeg har en ny lampe i  gangen jeg" *smiil*. Jeg liker den. Den passer så godt inn ;)


-ha en knall fin fredags kveld;)


klem T



p.s har du sjekket lampen jeg skal selge som ligger på finn.no?

http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=29147573

torsdag 16. juni 2011

sjekk ut! Kanskje noe for ditt hjem

Jeg skal selge lysekronen min. Er veldig glad i den, men den skal få et nytt hjem nå... Den har hengt i gangen min og gjort det koselig og lyst der;)

Interessert?


http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=29147573

Finally

Finally så har jeg funnet en lampe som passer i gangen;) Kjøpte den på Kremmerhuset! Elsker Kremmerhuset, de har så mye fint. De jentene som jobber der er så utrolig koselig & service innstilt. Jeg pleier å handle på Kremmerhuset som ligger på CC-Vest.
Det ble endel annen shopping også, endel klær, en super kul grill klype (til min samboer), en bok og litt undertøy.

Men nå er lampen i hus, den ligger midt på stuebordet og ser nydelig ut. Svigefar kommer snart bort får å hjelpe oss med å henge den opp... (It's complicated). Jeg legger ut bilder av den gamle lampen som henger i gangen nå. En lekker lysekrone. Den skal selges. Er du interessert er det bare å gi bud;)








- dette er den gamle lampen som nå skal selges.
ha en fin kveld.
klem T

onsdag 15. juni 2011

Ikea

Ikea, de har det meste og utrolig mye smarte løsninger! Hvem har vel ikke noe fra ikea?! Det er allemannseie nå... Jeg hadde behov for noen bokser og kurver (elsker kurver!). Bokser er ikke så spennende, men nyttig. Det ble endel bokser =  system. Kjøpte også noen bokser med skilleark, utolig genialt å sortere regninger og andre papirer. Men det som er stress er at Ikea sins varer altid kommer i byggesett!!!! Så jeg hadde jobben...






- utrolig smart. SYns vel interiør messig ikke at de er så pene. Men de er praktiske. Stilen blir fort veldig steril med sånne bokser... Men mesteparten av de står på soverommet, så de syns ikke så godt.

tirsdag 14. juni 2011

Mye gjort

I pinsen og i dag har mye blitt gjort på båten. Vi har holdt på hver dag, så lenge været har vist seg fra den bra siden=)
Vi fikk koselig besøk av svigers, de hadde med deilig kake og friske bær.

Autosol, helt genialt for plekiglass,vinduer, rust og mye annet.


Før autosol.

Etter autosol.


-her er høyre side vasket med autosol, den var full av rust, mens venstre siden holder på å bli tatt.



Vidunder kremen;)

Masten på plass!

Madrassene vi har kjøpt...

Her blir madrassene skåret og tilpasset sengene. Lit av en puslespill jobb, men gøy;)

Puslespill....

Med madrassene og skai, blir det ikke fint?

Wow!
Vi begynner faktisk å bli ferdig, endelig er prosjektet vårt ferdig (for i år, vel og merke!)

fredag 10. juni 2011

Capture the moment

Natt til i dag måtte samboeren min og jeg sitte natevakt på båthavnen hvor båten vår ligger. Det er plikt å sitte en natt pr. sesong. Det er jo igrunn koselig. Vi sitter i et lite naust ved vannkanten og hører at det sprut regner ute. Pakket med tepper, mat, blader og mye annet. Vakten går fra kl 21.00 til 05.00. Det ble en noe hektisk dag i dag, da vi omtrent dro rett fra nattevakt til jobb. Men det er en natt i året!


Vi må gå runder hver time for å sjekke at alt er som det skal. Når vi gikk vår første runde, kom det en søkk-våt liten katt. Den pep og pep og kom løpende bort til oss. Den ble vår følgesvenn gjennom hele natten. Når vi gikk inn i naustet etter runden så ble den med inn.Katten tørket seg og krøp undet teppet. Den var utrolig nydelig. Når vi gikk de andre rundene iløpet av natten så ble den med- hver gang! Om vi gikk for fort for den så skrek den etter oss, mjauet og bar seg... Så ventet vi på den og da var den kjempe fornøyd;)


Litt kaffe og digg er viktig når man skal være oppe hele natten ;)

Lille våte pus.






-se vanndråpen! Capture the moment






Iløpet av natten så måtte jeg finne på noe for ikke å sovne. Jeg hadde tatt med kamra mitt, og tok noen utrolig fine bilder.Capture the moment  bilder. Det hadde regnet som bare det i mange timer, endelig var det oppholdsvær og blomstene var fantastiske;)