Koselige besøk på siden min

mandag 31. oktober 2011

Finally!

Jeg har gjort noen sccop i helgen! Er meget fornøyd med det! Noe av det har jeg vært på utkikk etter lenge og endelig funnet det. Det er faktisk en kjempe god følelse.

Husker du rammene jeg kjøpte for en stund tilbake? Vet ikke om jeg skrev at jeg ville ha bilder av hundene mine, men det ville jeg. De hadde jeg tenkt at skulle være i grått/hvitt. Det har jeg fått til!



Her er Georg. Bildet er tatt på hytta. Han ligger på et svalberg med sjøen rett ut.


Tassen i sofaen på hytta.


Begge gutta mine

Dette er et klenodium, en skikkleig gammeld koffert. Den er i "to etager". Utrolig fiffi. Man kan løfte opp en plate og så har man to rom. Utrolig stilig ;)


Her er det store rommet!

Tatt fra siden, den er utstyrt med både skinn & tre.
Er ikke denne stilig? Har lett etter den lenge og endelig fant jeg den!


Her ser du kofferten under konsollbordet og "mags" henger på veggen!




Så fant jeg denne BAG knaggen! Tror den sparer meg for mye kjeft...tihi.

Den fikk en finfin plass i gangen sammen med en lekkert bilde & hjerte.


Håper alle har hatt en kjempe fin helg. Klar for en ny uke med nye muligheter! Nå nærmer det seg vinter & jul. I nesten alle butikker er det julestemning nå.

Klem T


søndag 30. oktober 2011

Almost done

Nå er jeg nesten ferdig med å tatovere ansiktet mitt. Var å tatoverte meg for 2.gang på torsdag 27.10, men har vært litt hoven i noen dager derfor kommer bilder og innlegg nå. Dette varer i rundt 2 år, så det er godt å tenke på! Huden min tar ganske dårlig farge, derfor må nålen jobbe ekstra lenge i huden før fargen setter seg. Det er ikke veldig behagelig, men man får bedøvelse og det hjelper. Jeg syns det er utrolig å kunne få "øyenbryn" "eyeliner" og "lepper" gjort på bare noen timer. Jeg har ikke angret en dag på avgjørelsen min. Jeg legge ansiktet og utseende mitt i Hege Treiborgs hender. Jeg slapper helt av og gleder meg til å få se det endelig resultatet. Hege er en estetiker til tusen, noe som gjør resultatene perfekte hver gang! 

Nå har jeg fylt og endret brynen litt.  Selvom jeg allerde har hatt 2 runder må det nok en runde til hos Hege. Det for å få nok farge. Eyliner har jeg tatovert engang. Mens brynene 2. Men skal tilbake for påfyll om 14 dager. Jeg hadde allerede øyenbryn og eyeliner, så jeg har fylt på og gjort noen endringer. 





Her er konturen av brynene ferdig. Eyelineren er mye tykkere en hva den var før. *love it*

Eyeliner. Se perfeksjonismen på hvor nøye den er. *fantastisk*

Her ser du hvor kraftig streken er. Har ikke på noe sminke her, kun tatoveringene.

Resultatet! *fornøyd*

Her ser du hvor nøyaktig og presist resultatet er.

Håper alle har hatt en fin helg!

Klem T  

torsdag 27. oktober 2011

Do you need to get around?

Har du porblemer med å komme deg rundt? Da er det digg med en bil brOOm brOOm... Jeg har en bil selv, glf love it! Frihetsfølelsen og det å kunne være så flexibel. Det er digg. Tenk hvor digg nå som det blir kaldt og vått ute å sette seg inn i en varm og tørr bil. *dream*

Anyways bil er digg, ingenting å diskutere på det;)
Jeg har en venninde som skal selge bilen, er denne lille snerte saken noe for deg?

http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=31007088

Har fylt på brynene i dag og lagt tykk eyeliner. Bilder kommer snart... Hevelsen må bare komme seg litt ned først!

Ha en fin søndagskveld.


Klem T

tirsdag 25. oktober 2011

Constantly tired

Hei
 i dag var jeg en tur i byen. Stakk innom Kremmerhuset i Bogstadveien og der har alle julevarene kommet! Jeg orket faktisk ikke å se på de (ok tittet litt da...) syns det er veldig tidelig å ha julevarer allerede nå det er jo 2 mnd til jul!! Er mye lekkert som var kommet inn, men jeg er faktisk ikke klar for juleshopping enda...

Men jeg fikk kjøpt meg 2 blazere, 1 skjorte og en pencil skjørt. Det er sånn at jeg er klar til jeg får meg en ny jobb... Håper det skjer noe snart. Skulle på et intervju i byen i dag etter jobb, kl 16.00. Men jeg er konstant sliten for tiden. Har det ikke noe bra, alt er tungt og slitsomt. Holdt faktisk på å droppe møtet i dag tilfordel for sofaen. Det er ikke likt meg. Skulle møte T i byen over en kaffe, men jeg vurderte å droppe det også. Heldigvis gjorde jeg ikke det;) Var så godt å se T igjen.Vi tok en kaffe på United Bakeries, så stengte de og jaget alle gjestene ut så dro vi på Jacobs All og tok noe mer å drikke og noe enda bedre! T tok et glass vin og jeg en strawberry mojhito yummiii åhhh... Love it! 


Skal ta det litt med ro, se om jeg orker å trene litt i morgen, har ikke orket å trene på noen uker-skuff!



Ha en fin kveld.
Klem T 

søndag 23. oktober 2011

Got to love pink!

Åh man må jo bare elske fargen rosa! Den er stilig, delikat, lekker, chic, kul, faconable, trendy, hot og deilig å se på! Jeg elsker rosa. Det har jeg gjort nesten hele livet. Her er noen rosa ting jeg ønsker meg.




Herreguuud tenk å komme hjem til dette! Prinsesse.

Rosa sprudlevann *priceless*

Jeg vil ha!
Passe chic å sette seg inn i denne bilen om morningen. *dream*
Ja så kom denne da, den er ikke rosa. Men jeg ønsker meg veldig veldig en blå orkide! Syns de er utrolig lekre.

Tenk å stå opp om morningen trøtt og ja også kommer du tuslende inn på kjøkknet og ser denne! Herreguuud jeg hadde smilt fra øre til øre mens jeg lagde meg en kaffe. Denne rosa kaffemaskinen tror jeg faktisk kan redde enhver morning for pinklovers!




Håper du har hatt en fin helg. Slappet av og kost deg. Jeg har sittet barnevakt for verdens nydeligste jente Det er faktisk lit trist & tomt når hun drar... *snufs*


Ha en fin søndagskveld.
Klem T  




lørdag 22. oktober 2011

Flaks

I går var jeg på Annen etage på Røa for å kjøpe nye konotter til skrivebordet. De er veldig fine de knottene som er på, men alt jeg har har samme knotter. Får litt creaps når ikke ting er i orden... Så jeg dro bort for å kjøpe 2 knotter!
Jeg fant ikke de knottene jeg skulle ha og snakket med den super søt jente som jobbet der. Hun sa at "mine" knotter har gått ut av produksjon. HJEEELP!!! Hva?!! Er det mulig??! Hun hadde desverre ingen igjen heller... Men hun skulle dobbelt sjekke. Og gjett hva, hun fant 2 knotter! Jeg ble så glad *smiiiil*. De var ikke så fine, men det ordener jeg, litt mye riper i de.

Jeg kom fornøyd hjem viten om at de siste knottene ble mine! (nå kan jeg ikke kjøpe noe nytt som trener knotter for da må jeg bytte ut ALLE knottene til de samme). Da sa min samboer at de knottene som er på passe bedre enn de nye jeg har kjøp det samme sa Ida! Hmm... what to do? Ayways så har jeg jo knottene... Så hva syns du? bytte eller ikke bytte?



Knottene som er på nå.


De nye knottene. De samme som jeg har på alt hjemme.

De nye ligger oppå og de gamle er fortsatt montert på.


Min kjære samboer kom hjem med blomster til meg! Er de ikke fine? Så er de rosa & hvite også! noen av favorittfagrene mine. De lukter kjempe godt;) *lykke*.  Jeg er så glad i blomster, det lyser opp ethvert rom med friske blomster.


Fine blomster!



De passer perfekt inn i leiligheten, burde få blomster hver uke.... *smiiil*


-Ha en fn helg folkens! Håper dere skal noe koselig.
Klem T

onsdag 19. oktober 2011

Nostalgi

For noen uker siden (kremt vært litt treg...) så fikk jeg noen Norgesglass av den gode gamle typen. Ble så glad da jeg fikk de for jeg har lett en stund uten hell.. Men min kjære Indira hadde noen i kjelleren;) - TUSEN TAKK!
Jeg syns de er fine, de er super hotte nå! Det er vanskelig å få tak i, men loppemarked kan være stedet! Planen min har lenge vært å fylle de med skjell og ting fra havet, som sneglehus, blåskjell og alt mye annet. Det har jeg gjort;)

Nå står de i vinduskarmen på badet og fryder. Det er rå lekkert. Jeg vurderer  kanskje se om jeg kan få tak i noen fler og ha på hytta. Fylle de med sand fra stranden på hytta, blåskjell fra en middag og krims krams fra havet. Det er maritimt & stilig.








- Ha en fin kveld alle sammen. *smiil* fra meg.

Klem T 

tirsdag 18. oktober 2011

Nå kan sneen komme!

Endelig har skoene fra heppo.no kommet! Utrolig bra opplegg. Du bestiller de skoene du ønsker, de kommer i posten, du prøver de velger om du vil a beholde de, bytte eller returnere. Om du ikke vil ha skoene betaler du ikke en krone. Syns det er helt genialt;)

Jeg bestilte et par UGG bailey button i svart. Vet at UGG ikke er super trendy lenger, men jeg syns de ser så varme og digge ut-love it!Så når den tørre vinter sneen daler ned så er jeg varm og god på bena!  Og et par Wrangler i fargen lys rosa! De blir kule til jeans!

Nå skal jeg prøve de og finne ut om jeg vil ha de eller ikke... Er faktisk lit usikker på UGG skoene...
Har du prøvd heppo?

To pakker til meg!


Disse er super kule- love it!

Ok, kanskje litt harry, men super kule til jeans...


Ugg... ;)

Pels

To par nye sko! Litt usikker på UGG skoene, hva syns du?

Håper alle har hatt en fin ettermiddag!
Klem T

mandag 17. oktober 2011

Butterflies






Ja , nå er jeg virkelig i jobbsøknings prosessen! Det er faktisk litt ekkelt fordi jeg vet ikke noe om fremtiden min... De andre gangene jeg har søkt jobb har det vært fordi jeg har ønsket nye utfordringer og ikke fordi jeg har måttet! Det er jo forskjellen nå, fordi nå MÅ jeg. Det er ingen ledig stilling på jobb som jeg kan hoppe i etter at angasjementet mitt har gått ut.

I dag fikk jeg en mail av en som hadde lest CVen min på finn, jeg fikk skikkelig sommefugler i magen...Det er spennende for all del- men litt skummlet også. 

- Håper du har hatt en fin dag i dag og kost deg inne i regnet. Jeg har hatt besøk av Nathalie utrolig koselig. Jeg lagde pølsegrateng men grønnsaker til middag. Det var kjempe godt! Så har vi kost oss i sofaen med masse t-lys, tv, snæks og jentesnakk. Nathalie har kjøpt seg leilighet med kjæresten på Lambertseter og teller ned dagene til overtagelse. Spennende!



Røntgen bilde av magen min...

Snart håper jeg ting ordner seg, da slippes sommerfuglende ut i det fri.

Ha en fin kveld.

Klem T 

søndag 16. oktober 2011

Perfect sunday

I går kvedl hadde jeg besøk av Ida. Vi spiste biff og koste oss med rødvin og jentesnakk. Når vi er sammen så flyr tiden eXtremt fort! Ida hadde planer om å ta t-banen hjem i 2 tiden, men endte med overnatting- SUPERKOS! Vi lå lenge i sengen og skravlet!
I dag tidelig koste vi oss med latte og nydelig frokost. Så fikk vi plutselig dårlig tid, for Ida skulle ha en som skulle se på bilen sin (hun skal selge den). Vi fikk plutselig veldig dålig tid, men rakk det. Etter visningsrunden på bilen gikk vi en tur på Frogner (Ida bor på Frogner).  Først tok vi en tur innom Kaffebrenneriet hvor det ble delig kaffe. Så tuslet vi nedover mot Solli/Frogner, hvor vi kom forbi Smoothie exchange. Da smakte plutselig ikke Ida sin kaffe noe godt lenger... Så hun kastet den! Det endte opp med smoothie på oss begge;) Jeg tok en som het Bislet Games- anbefales! Den var frisk & god i smaken og helt uten banan! (hater banan i smoothie! blir så tykk og ekkel konsistens..).


Etter noen timers tusling på Frogner & omvegen tok vi turen hjem til Ida hvor det ble mer skravling og jente kos ♥♥♥.

Nå er det snart sengetid på meg, skal bli digg å få lagt seg. Elsker sengen vår!
Alt i alt en superduper søndag!







Har du hatt en fin søndag?

Klem T♥