Koselige besøk på siden min

tirsdag 10. juli 2012

Et sted å bo....

Hei,

Håper alt er bra med deg:) Sommerferien står for dør for mange, og det er godt. Her i Oslo, er det ikke mye som tilsier at det er sommer, desverre! Skulle gjerne hatt noen varmegrader til, og ikkeminst sol. Solen er blitt en fremling.

Har du noen koselige planer for ferien? Skal du til varmere strøk kanskje..?! Kan være en god og lur investering det.

Jeg er fortsatt på jobb, men i dag (igjen!) så regner det som bare det, så det å være på jobb er egentlig greit :) Det er koselig å sitte inne mens regnet plasker på vinduet. Så er vi på jobben flinke til å kose oss også!

Som jeg nevnte sist, så er vi midt oppi et flytteprosjekt! Puh. Nå har vi jobbet etter jobb hverdag i over en mnd, samtidig som håndtverkere har jobbet på dag tid for oss i leilighten. Enderlig, søndag 8.juli var det ferdig! Har du kjent på det følelsen av at et stort prosjekt, nesten for stort til å tenke på, er fullført?! Det er godt, samtidig blir man litt tom... Kveldene blir plutselig lange, og alle tankene i hodet er ført fra hodet til leiligheten. Hmmm rart dette her.

Dersom du har en venn/venninde som trenger et sted å bo i Oslo, så har jeg en leilighet til leie. Hovedsakelig langtidsleie, men ingen must! Det er en ny malt 3-roms leilighet. Stor, lys og koselig. Det er stort bad med masse herrrlige skap (til allt stæchet), stort kjøkken til kokkelring, koselig stue med balkong og 2. soverom.

Jeg legger ved link, så kan du ta en titt og tipse de som leiligheten.
http://www.finn.no/finn/realestate/lettings/object?finnkode=35932591Håper du får en kjempe fin dag med sol og bekymringsløse tanker.

Klem T

2 kommentarer:

Setter kjempe stor pris på koselige hilsner;)