Koselige besøk på siden min

lørdag 7. mai 2011

Hjelp!

Hjelp, jeg har en kommode i fargen mørk, som jeg så gjerne vil ha i lys chabby chic. Jeg har sett rundt omkring på nettet for å finne tips og råd. Men uansett hvor jeg ser så er det fortskjellige tips & råd! Hva skal jeg stole på og hva skal jeg gjøre? Har lest om alt fra stearinlys til å putte den i en henger for å få "skader" og "slitasje" følelsen... Men henger ideen blir det ikke! Har du noen tips, råd om hva jeg kan gjøre? Har hørt snakk om voks også, men hva slags voks, farge osv... Legger ut bilder av kommoden. Har du tips, please kom med de;)


Håper du nyter det fine været og helg;) Ha e super fin helg! Klem T

3 kommentarer:

 1. Du kan jo først begynne med å spraye kurvene :) Så vet jeg at min tante skulle få spisebordet sitt i slitt stil, det hun fant ut var det beste er å bare male den, gjerne i antikk hvit og så pusse med svakt pussepapir! Det er det letteste ;)

  Ellers så kan jo du høre med en malebutikk om hva du skal bruke;)

  Lykke til! Ha en god helg.

  Klem Stine

  SvarSlett
 2. Hei! Jeg har malt mitt stuebord som er i Bombayserien. Der har jeg bare brukt lite maling på kosten, og dratt det godt utover. Pusse over med et sandpapir før du maler, så malingen henger bedre. Vil du ha flere strøk, gjør du det, og etterpå kan du pusse bort litt igjen på hjørner og sånn.. Lykke til! KLEM :-)

  SvarSlett
 3. oh takk for supert tips- tuuusen takk ;)som du ser er den nesten like mørk som bombay serien. Skal sette igang snart, gleder meg. Ha en super fin kveld. Klem

  SvarSlett

Setter kjempe stor pris på koselige hilsner;)