Koselige besøk på siden min

søndag 30. oktober 2011

Almost done

Nå er jeg nesten ferdig med å tatovere ansiktet mitt. Var å tatoverte meg for 2.gang på torsdag 27.10, men har vært litt hoven i noen dager derfor kommer bilder og innlegg nå. Dette varer i rundt 2 år, så det er godt å tenke på! Huden min tar ganske dårlig farge, derfor må nålen jobbe ekstra lenge i huden før fargen setter seg. Det er ikke veldig behagelig, men man får bedøvelse og det hjelper. Jeg syns det er utrolig å kunne få "øyenbryn" "eyeliner" og "lepper" gjort på bare noen timer. Jeg har ikke angret en dag på avgjørelsen min. Jeg legge ansiktet og utseende mitt i Hege Treiborgs hender. Jeg slapper helt av og gleder meg til å få se det endelig resultatet. Hege er en estetiker til tusen, noe som gjør resultatene perfekte hver gang! 

Nå har jeg fylt og endret brynen litt.  Selvom jeg allerde har hatt 2 runder må det nok en runde til hos Hege. Det for å få nok farge. Eyliner har jeg tatovert engang. Mens brynene 2. Men skal tilbake for påfyll om 14 dager. Jeg hadde allerede øyenbryn og eyeliner, så jeg har fylt på og gjort noen endringer. 

Her er konturen av brynene ferdig. Eyelineren er mye tykkere en hva den var før. *love it*

Eyeliner. Se perfeksjonismen på hvor nøye den er. *fantastisk*

Her ser du hvor kraftig streken er. Har ikke på noe sminke her, kun tatoveringene.

Resultatet! *fornøyd*

Her ser du hvor nøyaktig og presist resultatet er.

Håper alle har hatt en fin helg!

Klem T  

2 kommentarer:

 1. Hei hei Trine ! :)

  Har helt glemt bort å svare deg på sms ang like button til facebooksiden din. Da regner jeg med at du har laget en Trines Interiør side på facebook ? Skal gå inn å se, husker ikke på stående fot hvor jeg måtte gå inn.

  Jeg har også lyst til å tatovere sminke, det er jo så fint og praktisk ! :)

  Ha en super dag videre ♥

  Stor klem fra Anette

  PS: Har en giveaway gående om du vil være med :)

  SvarSlett
 2. Hei Anette;)
  Ja jeg har en Trines Interiør på facebook, hadde vært super snilt om du gadd ta deg tid og bryet til å sjekke!
  Kan virkelig anbefale å tatovere make-up, det er helt fantastisk! Angrer ikke et sekund på det jeg gjort! Man ser frech ut hver morgen, etter et bad på stranden osv.
  Stikker innom deg nå. Giveaways er gøy! Har ikke heelt hellet med meg da;)

  Klem T

  SvarSlett

Setter kjempe stor pris på koselige hilsner;)