Koselige besøk på siden min

tirsdag 11. oktober 2011

It's finally done

Endelig, endelig fikk jeg opp wallstikeren som jeg kjøpte for en laaang stund siden! Det er endel hassel med å få den opp siden den er såpass stor. Den vanskeligste er å få den over fra papiret til kontaktpapiret. Heldigvis hjalp samboeren min til! Jeg hadde nok ikke klart det alene, siden det er så mye som skal klaffe samtidig! Ikke bare det, men det skal jo se pent ut også ;)








I går hadde en kollega med seg rester på jobb til lunch. Det så SÅ godt ut, så jeg fikk oppskriften! I dag lagde jeg det til middag, det var syykt godt. Jeg kaller retten bare for Furet. (etternavnet på hun som gav meg oppskriften)  . Det som er kult med denne retten er at det er noe jeg aldri ville tenkt på. Jeg leggr ut oppskriften her, om noen tør prøve ;)

  • Tagliaelle 1 pk (jeg hadde fersk)
  • Fersk spinat
  • Egg
  • Røkelaks (eller annen fisk du liker)
  • Ost
  • Hvitløk
  • Matfløte
  • Vårløk
  • Smør til steking
  • Salt & pepper
Jeg lagde til 2 personer og vi har middag i morgen også, men jeg tror nok at dette er kjempe godt kaldt også. Eller man kan suplimere med litt hvitløksbaguetter eller salat. Jeg tenkte egentlig å ha litt tomat oppi eller pesto, det er bare smaksløkene og fantasien som setter en stopper her.   TUSEN takk FURET for oppskriften!!!

  1. Lag eggerøre- jeg hadde 6 egg 2ss melk, 2ss vann og vårløk salt & pepper oppi.
  2. Stekte fersk spinat i litt smør, hvitløk salt & pepper.
  3. Del opp fisken i terninger.
  4. Kok tagliatellen jeg hadde 1 pk fersk.
- Når alt er "ferdig" så legger du det lagvis i en ildfast form. Jeg la tagliatellen nederst deretter spinat, fisk også eggerøren. Så toppet jeg med ost. Satt den inni ovnene i ca 20 min på 200C.
                                                             Velbekomme!







Her er noen av ingridiensene til middagen.

Ferdig stekt...

Kar til å spises!

Soveromst veggen før.

Etter at i hadde målt opp begynte prosjektet!

Med var hånd og nøyaktighet. Her må man være tolmodig og presis.


Noen fin justeringer...

Endelig resultat;)

Sååå fint;) *happy*





Hva syns du? Har du prød walstickers noengnag?

Ha en fin kveld.
Klem T

2 kommentarer:

  1. Av utsøkt smak den walsticker:-)
    Tagliatellen ser utrolig bra ut, eheheh...;-)

    SvarSlett
  2. Tusen takk Fatima, og retten din var FANTASTISK;)
    Du får komme bort på et glass vi snart.

    Klem

    SvarSlett

Setter kjempe stor pris på koselige hilsner;)