I går hadde en kollega med seg rester på jobb til lunch. Det så SÅ godt ut, så jeg fikk oppskriften! I dag lagde jeg det til middag, det var syykt godt. Jeg kaller retten bare for Furet. (etternavnet på hun som gav meg oppskriften) . Det som er kult med denne retten er at det er noe jeg aldri ville tenkt på. Jeg leggr ut oppskriften her, om noen tør prøve ;)
- Tagliaelle 1 pk (jeg hadde fersk)
- Fersk spinat
- Egg
- Røkelaks (eller annen fisk du liker)
- Ost
- Hvitløk
- Matfløte
- Vårløk
- Smør til steking
- Salt & pepper
- Lag eggerøre- jeg hadde 6 egg 2ss melk, 2ss vann og vårløk salt & pepper oppi.
- Stekte fersk spinat i litt smør, hvitløk salt & pepper.
- Del opp fisken i terninger.
- Kok tagliatellen jeg hadde 1 pk fersk.
Velbekomme!
Her er noen av ingridiensene til middagen. |
Ferdig stekt... |
Kar til å spises! |
Soveromst veggen før. |
Etter at i hadde målt opp begynte prosjektet! |
Med var hånd og nøyaktighet. Her må man være tolmodig og presis. |
Noen fin justeringer... |
Endelig resultat;) |
Sååå fint;) *happy* |
Hva syns du? Har du prød walstickers noengnag?
Ha en fin kveld.
Klem T
Av utsøkt smak den walsticker:-)
SvarSlettTagliatellen ser utrolig bra ut, eheheh...;-)
Tusen takk Fatima, og retten din var FANTASTISK;)
SvarSlettDu får komme bort på et glass vi snart.
Klem