Koselige besøk på siden min

søndag 27. mars 2011

Romantikk på Majorstuen

God morgen alle sammen, håper helgen deres har vært bra så langt. I går var det earth houer, jeg var sammen med venninder og vi slukket lys & tv i 60 minutter.Jeg var i leiligheten til to venninder på Majorstuen. Vi hadde det utrolig koselig med masse levende lys. Det ble servert varme rundstykker, hjemmelaget bringebærsyltetøy (min favoritt!), skinke, masse grønnsaker og masse annet godt. Som vi koste oss!  Når vi tittet ut av vinduene var det en del mørke stuer rundtomkring, hvor det bare skimtet levende lys. Helt fantastisk!
-Jeg vil også benytte annledningen til å si gratulerer til Norge, vet at 1-1 ikke var det vi håper på,men bedre enn tap! Det er viktig å gikke gi noen seier til Danmark, derfor en uavgjort det nest beste etter å vinne! Vi tapte hvertfall ikke.

  Vennindene mine  er utrolig flinke til å innrede og lage en koselig atmosfære. Jeg bare elsker leiligheten deres. Det er så  mye fint, spesiellt, unikt og lekkert. Liker alle fargesammensetningene de har fått til,man ser at farger går igjen i rommene. I stuen har de et lekkert bilde med innslag av turkis, derfor har de  noen turkise puter i sofaen & turkise lys i vinduet. Man ser at det er jenter som bor her, mye rosa og "jente ting". Me like;) De har masse små gjenstander som lager et så fint helhetlig bilde. Er så gøy å bare gå å titte rundt, finne masse fine ting. Ofte når jeg er på besøk streifer tanken meg " Jøss, hvorfor har ikke jeg tenkt på det".  Kjempe "jente leilighet", som hvem somhelst jente kan flytte rett inni.  Denne liligheten er nesten som en butikk, et utstillings vindu. Alt er så perfekt satt sammen.  Mye koselige gjenstander og farger. Hvem elsker vel ikke å ha sånne kjøkkenskap med så mange fine ting i?!  Alt fra små rosa boller, tekopper, bokser, kakefat og glass... Åh som jeg liker denne leiligheten. Stilen er vel chabby chick,men veldig egendefinert. Hoved trekkene er gamle, litt rustikk men utrolig romantisk. Alt-i-alt vil jeg vel si at dette er en romantisk leilighet. Mye rosa og romatiske innslag!

Etter mange koselige timer sammen med gode venninder så tok vi en tur ut på byen. Alle som var på vorset dro ut sammen, koselig! Spesielt to av mine venninder er helt ville på dansegulvet! Gøy!
Hadde en fantastisk fin kveld i går, tusen takk jenter;)


Kjøkkenskap med mye lekkert i.

Rosa-hvem liker vel ikke dette??

Romantiske tekopper.

Mye fint å se på, alt er så delikat satt sammen.

Søtt!

Gjennomført.

Koselig!

Bildekollage på stuebordet, utrolig koselig!

Masse blader...Interiør?

Go'lukt er viktig, hvorfor ikke gjøre det til noe pent å se på.

Turkis.

Turkise lys i vinduet i romantiske lysestaker.
Ha en kjempe fin søndag alle sammen;)
Klem Trine

8 kommentarer:

 1. Så koselig! Takk for i går :)

  SvarSlett
 2. selv takk;) var utrolig hyggelig! Kos

  SvarSlett
 3. Åååh!! Her var det utrolig mye fint!! Bildene var nydelige, og ga meg mye inspirasjon :)
  Lykke til med bloggen!

  SvarSlett
 4. Tusen takk for det;)
  Så bra du fant inspirasjon her hos meg, det er koselig å høre.
  Ha en fortsatt fin søndag.

  Klem T

  SvarSlett
 5. Så utrolig flink du er vennen:):)

  SvarSlett
 6. Mari Neste Bratteng31. mars 2011 kl. 23:25

  Jeg liker rosa :D Vil ha alt på den hylla!!!!! hahaha.... Det hadde du vel ikke trudd Trine :p

  SvarSlett
 7. Nei det kom som en BOMBE! Hehe ja mer mye fint rosa<3 er jo rosa elsker selv! Ha en kjempe fin helg vennen;) klem

  SvarSlett

Setter kjempe stor pris på koselige hilsner;)