Koselige besøk på siden min

søndag 27. mars 2011

Sjøen for alle

Vi var veldig heldige og fikk billetter til "Sjøen for alle" i Lillestrøm av min pappa. Dette er en stor båt messe hvor det er utstilt masse båter i alle slag. Det er helt utrolig å se på alle de fine løsningene & innredningene som er i båtene. Alt er så utrolig praktisk i båtene, plassen er utnyttet til det maksimale. Syns det er utrolig fasinerende å gå rundt å titte på båtene, både inni og utenfor. Det ser ut som små (og store) hus og leiligheter, som kan flyte på vann med motor på.  Mye forskjellig valg av materiale og stiler. Alt fra båter med hardplast til båter med teak, rustfritt stål og skinn. Variasjonene er så mangt! Jeg må si at jeg har veldig sans for båtene til Bård Eker. Bård Eker er en industridesigner i yppersete klasse. Han både designer og eier Hydrolift. (samt Ducati, som er motorsykler). Utrolig stilige båter, de er veldig maskuline og bygd for fart. Liker du at det går fort og du har en fet lommebok-er dette båten for deg! Det var mye morsomt å se på der. Det er verdt turen om du liker båt & sjø liv. Mye bra tilbud & tips,råd & ikkeminst inspirasjon til hva man selv kan gjøre med sin båt. For meg var det spennende å se på forskjellige typer å innrede og praktiske løsninger, kanskje jeg får praktisert noe av dette i seilbåten?! Den trenger makeover...
Det var også mange andre lekre båter. Mye spennende å se på og ønske seg... Nå gleder jeg meg til sommeren og late dager på sjøen i solsteken;)

-ha en fortsatt fin søndags kveld.

Klem T
6 kommentarer:

 1. Hei igjen Trine,
  Tusen takk for hederlig omtale av vernissagen min. Flott innlegg du har laget - takk!
  Ønkser deg en strålende uke i solen!
  Klem fra Solveig :)

  SvarSlett
 2. Hei! Takk for kommentar i bloggen min, du også viker som du elsker ganske mye det du skriver om.
  Hilsen, Pedro.

  SvarSlett
 3. Takk Solveig. Det var veldig koselig å møte deg og se på kunstverkene dine;) Du er dyktig!

  Takk Pedro, det er koselig å høre! Lykke til med skoleprosjektet ditt;)

  Klem Trine

  SvarSlett
 4. Hei.:-) tusen takk for kjempehyggelig kommentar hos meg.)

  Kan tenke meg det er gøy å gå rundt på båtmessa å titte...utrolig mye fint...(og dyrt ) tjhiii...jeg liker best "båt" med hjul, litt samme greia der...men vi har en liten skjærgårdsjeep da. Men jeg er ikke noe båtmenneske. Men elsker å være ved sjøen og ikke minst bade.:) Snart er vi der..)

  ha en fin dag i solen.)

  SvarSlett
 5. Så fin blogg du har:) Legger meg til som følger hos deg jeg:)

  W

  SvarSlett
 6. Thelma Louise, ja båtlivet er noe helt for sg selv! Er en badenymfe selv.. elsker sjø & vann! Sjærgårdsjeep er jo helt fantastisk for late dager i solsteken på vannet-fantastisk! håper dagen din har vært super fin! Ha en fortsatt fin dag og tusen takk for koselig kommentar;)

  W- tusen takk, så koselig;) Så hyggelig at du følger, kos deg masse! Og ha en super fin dag=)


  Klem Trine

  SvarSlett

Setter kjempe stor pris på koselige hilsner;)