Koselige besøk på siden min

tirsdag 19. april 2011

Jippiii

I dag var jeg innom Annen Etage på Røa, og nå hadde de fått inn putevaret som jeg har ventet på! Jippiii;)  Skrev om det i et tideligre innlegg (innlegg; Annen Etage). Jeg så de var kommet inn, og var sjeleglad. Tok det med meg, betalte & dro hjem og skiftet på sengen... Men jeg hadde kjøpt for stort. Tror det var 70 cm * 50cm som jeg kjøpte. Putene mine svømmer i trekket. Men jeg får kjøpe nye hodeputer... Legger ut noen bilder av putevaret på, men siden det er litt stort så ser det ikke så pent på.

I helgen var hundene mine hos frisøren, de har blitt så fine! Georg Jr. ble jeg ikke helt fornøyd med for de har klippet en "krage" rundt halsen hans... Den skal jeg klippe av til helgen, så blir han sånn som han skal;) Georg Jr. er en papillon, litt stor men utrolig nydelig og vakkert lite vesen. Han er veldig morsom og lærer lett. Han blir kalt for Goggen eller bare Øre, siden han har så store ører. Tassen/Lull ble sånnn som han skulle, noen fjon her og der som stikker ut som jeg skal klippe vekk, men ellers en lystig og kosete gutt. Er så glad i guttene mine!  Bildene er tatt fra hytta.
Før klippen.

Når man har vært flink gutt hos frisøren, må man få "nam". Georg skal altid ha den Tassen har, venter tolmodig selvom det alltid er 2 ben.


Etter en lang dag hos frisør & ben spising er det deilig å sove litt i sengen til mamma.


Georg skal alltid være litt annerledes enn andre, derfor er bagger mye bedre enn senger...

- Håper de som har gått i påske feire nydet later dager, og de som jobber har det noe roligere enn normalt. Nyt dagene.
Klem T

2 kommentarer:

 1. Hei :) Takk for kommentar! Søte hunder;) Jeg har også to hunder, så det er full fart altså! Ikea-sengen er veldig fin og faktisk veldig stabil. Da vi kjøpte den hadde vi sett på en lignende på Skeidar til det dobbelte av prisen, men den var fryktelig ustabil og rar. Så jeg tror du får en bra seng for pengene iallefall!

  Ha en kjempefin påske! Klem fra AK;=)

  SvarSlett
 2. Hei, så koselig;) Bra at dere er fornøyd med sengen deres. Vi var ikke fornøyd, den knirket bare man hostet og var ikke særlig god å ligge i.Men veldig fin å se på=) Vi gikk til innkjøp av en Jensen seng etter bare 2 år med IKEA. Hvordan hunder er det du har? Kosleig med hunder, de sprer så mye glede og positiv enrgi.

  -ha en riktig god påske;)

  Klem T

  SvarSlett

Setter kjempe stor pris på koselige hilsner;)