Koselige besøk på siden min

mandag 18. april 2011

Litt av hvert....Nå er det mandag, helgen er over. Men hva gjør vel det, med så fint vær og påske i sikte?! Været er helt fantastisk i Oslo, jeg har allerede fått en gyllen brunfarge. I helgen som var var vi på hytta, og der er verdens fineste lysekrone. Den er ikke elkektriks, bare levende lys. Både telys & rustikklys. De små glass stakene kan fjernes, og da kan man putte rustikklys i. Mine foreldre fikk den av meg for endel år siden til jul. Selvom den har hengt der mange år, så gleder jeg meg alltid til å se på den. Utrolig lekker og fin! Den passer perfekt inn på hytta, hvor alt er hvitt & maritimt, typ litt chabby chic.

Ellers var vi en tur på brygga. Der står det et gammlet hus, det er langt over 100 år gammeldt. Det er desverre ingen som har brydd seg meg å holde det vedlike og restaurere det. Huset har bare stått der og forfalt i en årrekke. Det ligger helt ved vannkanten så det er veldig utsatt for vær & vind. Det er hovedsakelig et båthus et lite naust, men nå er det ikke funksjonelt for noe.
               Søndag var det jo på sin plass å grille til middag. Årets første grill! Deilig lukt & følelse. Jeg har to små hunder og den ene, Tassen (også kalt Lull) syns det luktet veldig godt. Bare synd at han måtte være på feil side av gjerdet...

                                                                                                                                                         

- Håper helgen din har vært like fin som min!
Klem Trine

2 kommentarer:

 1. Hei.
  Ja dagen her på østlandet har vært helt fantastisk!
  Flott lyskrone, og en nydelig hund. :)
  Ha en fin påske!

  SvarSlett
 2. Ja nyter dagene ute jeg nå! Tusen takk for koselige ord. Håper du får en kjempe fin påske;)


  Klem T

  SvarSlett

Setter kjempe stor pris på koselige hilsner;)