Koselige besøk på siden min

torsdag 14. april 2011

Inspirasjon

I dag har jeg fått litt inspirasjon. Så jeg dro å handlet inn litt til et bilde. Fant masse fint som sjablonger, lerret, stensiler, maling, bokstaver og mye annet. Så gøy! Jeg gleder meg til å ta fatt, men jeg må finne roen til å gjøre slikt.  Men med utstyret i hus er det bare å vente... Jeg har ganske mye maling utsyr fra før, men det er gøy å tilføye litt. Skal se om jeg finner noe fine servietter som jeg kan lime på med decoupage lim. Det er også morsomt å bruke gammel maling, sparkel og annet som man har i boden etter oppussing. Det er bare å la inspirasjonen komme, så blir det alltid et resultat!
Vet du om hvor jeg kan få tak i fine servietter? Typ chabby chic eller romantisk. Ikke mye hjertet osv, men rolige og duse farger. Har du tips, setter jeg enormt pris på å få høre;)

Når jeg var ute å handlet fant jeg også en lekker lyslykt (ja, meg og lys...). Den ble med hjem! Er i børstet stål, ganske stor og det skal bli fin på terassen. Skal finne noen lys å sette i den, så kan den allerede brukes i kveld i stuen.
Ha en fin kveld;) Hilsen Trine

5 kommentarer:

 1. Hei Trine.
  Så spennede med masse farger og servietter, gleder meg til å se hva du kommer til å lage. Du er kjempe kreativ. Lekker lykt, du fornekter deg ikke.Du og lys.

  SvarSlett
 2. Så gøy ;) Fine sjablonger !

  SvarSlett
 3. Tusen takk;) Ja lys og meg det henger sammen... Gøy med sjablonger, gleder meg til å ta fatt. ska legge ut resultatet når den tid kommer. Ha en fin dag.


  Klem T

  SvarSlett
 4. Hei du og takk for besøket.
  Jeg sliter litt med å legge igjen kommentarer for øyeblikket, men det skyldes at påsken tilbringes på ett heller tvilsomt mobilt nettverk....
  Jeg har tittet litt innom bloggen din, men jeg kommer sterkere tilbake når jeg er tilbake på mitt vanlige nettverk.
  God påske og vakre tanker fra K@ri som er mammaen til en snart 2 år gammel Bichon Frisejente. Verdens herligste hund <3*

  SvarSlett
 5. Å så koselig;) Er det ikke herlig huderase!!? Dette er nr 2 som vi har. Tassen er 9 år, snart 10. Verdens beste gutt <3 Deilig å nyte påsken vekk fra byen da. Nyt dagene og påske solen. Gleder meg til å høre mere fra deg når du har "full dekning" igjen! Riktig god påske;)

  klem T

  SvarSlett

Setter kjempe stor pris på koselige hilsner;)