Koselige besøk på siden min

lørdag 9. april 2011

Puter

Puter, hva er vel ikke deiligere enn å synke ned i en hel haug av dem? Jeg elsker puter, har gjort det hele livet. Til mine foreldres skrekk og gru.. Min samboer lider også av dette, han mener han blir kvalt av puter og at putene eier sofaene vårer, sengen- ja stort sett alt! Om man har en trist og kjedelig sofa, stol, seng, hva som helst, så er det ike alltid så mye som skal til. Noen puter og et teppe blir det straks koseligere og mer hjemmekoselig. Jeg har vel sikert 200 puter på loftet, et titalls i sofaen, 6 stykker i sengen... ja det blir jo mye puter, men det er så lekkert og deilig. Jeg snakket med en kosleig dame fra Tr.heim for en stund tilbake og hun fortalte at hun drev en interiørbutikk. Hennes råd var, kjøp noen dyre og fine puter og mix dem med billige. Syns det var et godt råd. Det er jo gøy å ha puter som ikke alle andre har også... ;) 
Håper du får en fin dag. Her i Oslo by skinner solen omkapp med mine puter i sofaen.Klem Trine 
Det fine teppet du ser ytterst til venstre, er et teppe som mammaen min har strikket til meg. Det er utrlig vamt & godt og ikkeminst fullt av kjærlighet =)

6 kommentarer:

 1. Så fint med nye bordet ditt, passer så bra med stilen i stuen.

  SvarSlett
 2. tusen takk Fatima ;) håper du har hatt en fin helg! Klem

  SvarSlett
 3. jeg liker putene dine Trine :-) Hilsen Kris du gikk i barneskoleklasse med!

  SvarSlett
 4. Takk Kris;) Koselig at du har funnet veien hit;) Alt bra med deg?

  Klem T

  SvarSlett
 5. Her er det berømte tæningbordet til Pelle altså ;)Det var veldig fint!

  SvarSlett
 6. Hehe ja det stemmer;) Han likte å ligge å sove på bordet... solstrålen var midt på bordet, perfekt sted å legge seg for små hunder å sole seg!

  SvarSlett

Setter kjempe stor pris på koselige hilsner;)