Koselige besøk på siden min

tirsdag 5. april 2011

Hverdagsluksus

Da var det tirsdag igjen, uken er godt som over. Dagene flyr nå mot påske som bare det. et kan være vanskelig å stoppe opp og puste og nyte hverdagene som går, for de kommer ikke tilbake... Været i dag har ikke akkurat stått til mine forventninger, regn og grått. Men regnet tar heldigvis med seg sneen, så må se det lyse på det.
Men hva er vel bedre enn litt hverdagsluksus?! For noen er det litt ekstra god mat, sove lenge eller ta en tur til frisøren.  For meg er det å kunne kjøpe noe som er litt mer enn vanlig. Derfor har jeg bukret opp med masse deilige og nye håndklær. De er fra Gant & Lexington. De har så mye lekre farger nå, så jeg blir helt vill. Det bungner av mye lekkert, må ha- bare MÅ ha! Jeg liker egentlig hovedsakelig at alt macher, derfor kjøper jeg vanligvis par av hånklær. Men nå har jeg kjøpt litt forskjellig, for jeg MÅ jo ha par... Så da har jeg en god grunn til å dra innom å handle en ladning til;) Har endel brune Gant hånkær og blå Lexington,men det er praktiske farger og jeg syns det er lekkert. Men er veldig klar for å henge opp masse freche farger nå, lys rosa, cerise, turkis m.m. Ha en ladning i maskinen som snart er ferdig og klar for å pryde badet mitt! Gleder meg allerde til å stå opp i morgen tidelig for å møte mine nye innkjøp allerede på badet;)
Legger også ut noen bilder av noen kjempe søte kurver som jeg har på badet, de er det mye rart oppi... Er noe man alltid trenger, kurver til stæch! De er super praktiske, for de kan kjøres i maskinen også. Slikt blir jo fort skittent, med sminke osv.
 Er såå glad i den hvite sink boksen min til vask. Der har jeg vaskepulver. Det fulgte også med en søt liten kopp, slik som man hadde i gamledager. Dette er helt perfekt, og ikkeminst dekorativt på badet. Det passer så fint inn på badet mitt, og det er så praktisk, helt supert å ha vaskepulveret innen en armbredde når klær skal vaskes... Kjøpte den for et år siden ca og den er flittig brukt! Fyller den opp når den er tom. Er jo penere å se på den enn en stor papp boks som det står OMO på.
Den lille beige posen " My secret", er helt genial! Har smykker oppi der, og er super når jeg skal ut å reise å ha med smykker. Syns også at den er veldig ekorativ der den henger. Blir sikkert enda bedre når det kommer et lyserosa håndle opp;)  
Håper dere ikke har druknet i det dårlige været i dag, men sett kosen i det. Kanskje lagd kako & bakt boller, eller fyrt i peisen ,eller alt på engang! Uansett kos dere masse masse vidre.


Klem Trine'









5 kommentarer:

 1. Fine! Og så fint design du har fått på bloggen! :)

  SvarSlett
 2. tusen takk Kristina! Ha en kjempe fin dag=)

  Klem Trine

  SvarSlett
 3. Her var det veldig mye fint :) Så koselig hjem du har!!

  SvarSlett
 4. Lekkert er det.Flott med alle de fine detaljene på badet.En fryd for øyet å komme på badet deres.Ha en flott dag

  SvarSlett
 5. tusen takk Caroline;) takk for koselig kommentar! Håper du får en fin helg.
  Tusen takk Kine=)

  Ønsker deg også en riktig god helg;)

  Klem Trine

  SvarSlett

Setter kjempe stor pris på koselige hilsner;)