Koselige besøk på siden min

mandag 9. mai 2011

Candy

Hvem liker ikke godteri? Jeg er veeeldig svak for søtsaker, spesielt sjokolade, nam nam. Har mange favoritter og har nisjer i perioder for hva som er best. Non stop, riktignok den gule posen, med den lyse sjokoladen er best. Er så glad i de;) Nam nam... Fikk av en venninde en chapagneflaske med M&M's fra USA. Selvsagt de uten peanøtter... I denne flasken var det utvalgte farger, lilla, rosa & blå, da smaker det ekstra godt. Jeg fikk denne krukken av mammaen min, så fylte jeg den opp med restene jeg har igjen av non stopene & M&M'ene... Det er så fine farger. Og har du lyst på noe godt så står den midt på stuebordet. Enjoy!

Ha en fin mandag ettermiddag i solen;) Klem T

6 kommentarer:

 1. Åh snop er det beste jeg vet! =D I dette øyeblikk så lager jeg brownies med melkesjokolade i :D

  SvarSlett
 2. Hei og tusen takk for kommentar hos meg:) Mitt tips til shabby chic møbler, er å male helt hvitt får så å pusse med sandpapir etterpå der du vil ha slitte effekter. :)
  Klem Susanne

  SvarSlett
 3. Stine det høres knall digg ut;) bor du lang unna? hehe... Sjokolade sjokolade sjokolade jeg er sååå svak. Håper det smaker godt, kos deg <3

  Takk for tips Susanne, har du hørt om voks? Det er noen som sier at man skal vokse etter at man har pusset... Hmmm. Har du erfaring med det?

  Takk for koselige kommetarer;) Ha en fantastisk fin kveld. Klem

  SvarSlett
 4. Søt godteskål! :)

  Takk for hyggelig kommentar inne hos meg. Tror kommoden din blir lekker som hvit! De møblene jeg har malt har jeg bare malt hvite, ikke slitte. Jeg sier som de andre, mal og puss med sandpapir på naturlige slitasjesteder. Voks har jeg ingen erfaring med. Lykke til!

  SvarSlett
 5. åhhhh..... Det var sukkersøtt da!

  SvarSlett
 6. Nydelig skål, og sjokolade er ikke å forakte. ;)

  SvarSlett

Setter kjempe stor pris på koselige hilsner;)