Koselige besøk på siden min

torsdag 5. mai 2011

Kebab

I dag har jeg vasket hele leiligheten mens min samboer har vært å ordnet i båten. Det er alltid deilig å vaske og rydde, hvertfal etterpå. Jeg fant et ganske fint sted til lysestakene jeg kjøpte tideligre på Kremmerhuset. Satt noe lyselilla lys oppi, det ble kjempe lekkert, spesielt siden det er hvit bakgrunn. Var på butikken i dag, å så som det er vår så er det ekstra fristende med frukt og grønt. Kjøpte masse frukt, appelsiner, grapefrukt, pink lady epler og over en kilo druer. Nam nam! Ikke bare er det digg, men det er også lekkert å se på! Til middag i dag ble det Bislett kebab. Huff! Det er jo sykt godt da;) Jeg hadde "kylling bab". Vet at min personlige trener ikke blir veldig happy, men fuck it! Hadde en super hard treningsøkt med han i dag... ;) Så jeg fortjener det.

-har du hatt noe digg til middag? Nå er det Paradise Hotel og etterpå Parenthood det er en utrolig koselig serie som jeg så på for lenge siden! Anbefales, går på tv 3 kl 22.30.
ha en super fin kveld. Klem T

2 kommentarer:

 1. Hei på deg,

  Så flink du har vært til og vaske idag! Jeg skal ta vaskingen imorgen mens min kjære er på besøk hos farmoren sin!:) deilig og holde på med slikt alene og slippe noen som flyr rundt deg :p

  Kebab er godt vettu- håper det smakte:)

  Natteklem Jatte♥

  SvarSlett
 2. Helt enig, vaske hus er best alene! Jeg mister motivasjonen jeg om min samboer skal fly rundt bena på meg da... Ha en fin helg, og lykke til med vasken;) det er godt etterpå!

  Klem T

  SvarSlett

Setter kjempe stor pris på koselige hilsner;)