Koselige besøk på siden min

onsdag 4. mai 2011

Prosjekt båtpuss del 4

Etter jobb i dag var det rett ned i båthavnen. Fortsatt endel som gjenstår. Men nå prioriteres utsiden, siden den skal legges ut på vannet til helgen! Vi rubbet og polerte båten- endelig klar for sjøsetting ;) Det er litt av en jobb å gjøre det, men det er utrolig godt å få gjort! Vi hadde et stykt hakk i bauen, det var ganske dypt. Men så kom "naboen" på båthavnen bort så spurte jeg han om dette. På bare noen minutter så hadde han fikset hele hullet. Akkurat hva han gjorde det er jeg ikke helt sikker på, men bra ble det. Han hadde også en vidunderkur for hakk, merker, riper og annet smuss, så det tok mye og mange av problemene og "arrene" på båten. Han var en nevenyttig kar med masse bra tips, kunnskap og utstyr. Så båten fikk en ny farge og baue ble knallTusen takk nabo.Teak listen lakket og ferdig!

Vi vasket båten før vi begynte med polering og rubbet.


Her kan du se før og etter. Før på venstre siden og etter på høyre.Det stygge hakket i bauen...Her holder "naboen" på å ordne hullet for meg.

På med noen "greier".

Etter 10 minutter med venting så skulle tapen av.


Slik så det ut etter at han hadde pusset og fyllt hullet.

Fra siden, man ser ikke antydning til hullet engang!

Det måtte pusses litt etter at tapen var drarr av, og det ble et perfekt resultat!!!

Huff teak listen på den ene siden er ikke bra. Men svigefar har fått tak i en ny en, og denne skal skiftes i morgen...

... den skal bli som denne- perfekt!

Som dere ser så begynner vi å se sluten på dette prosjektet. Men det er utrolig koselig og sosialt å stå å prate med andre og jobbe litt.


-ha en fin kveld. Klem T

2 kommentarer:

 1. Hans-Christian9. mai 2011 kl. 21:10

  Skulle gjere hatt en ny teaklist selv! Det må være gøy å ha en svigerfar som er så hjelpsom! Resultatet ble vel perfekt? :-)

  SvarSlett
 2. Jag har fatisk ikke sett endelig resultat *skam*... men tror det har blitt knall. Ja det er godt å ha ne som har så mye erfaring som kan bidra. Skal legge ut bilder nestegang jeg er i båthavnen...
  Driver du med båt selv?
  Klem T

  SvarSlett

Setter kjempe stor pris på koselige hilsner;)