Koselige besøk på siden min

fredag 10. juni 2011

Capture the moment

Natt til i dag måtte samboeren min og jeg sitte natevakt på båthavnen hvor båten vår ligger. Det er plikt å sitte en natt pr. sesong. Det er jo igrunn koselig. Vi sitter i et lite naust ved vannkanten og hører at det sprut regner ute. Pakket med tepper, mat, blader og mye annet. Vakten går fra kl 21.00 til 05.00. Det ble en noe hektisk dag i dag, da vi omtrent dro rett fra nattevakt til jobb. Men det er en natt i året!


Vi må gå runder hver time for å sjekke at alt er som det skal. Når vi gikk vår første runde, kom det en søkk-våt liten katt. Den pep og pep og kom løpende bort til oss. Den ble vår følgesvenn gjennom hele natten. Når vi gikk inn i naustet etter runden så ble den med inn.Katten tørket seg og krøp undet teppet. Den var utrolig nydelig. Når vi gikk de andre rundene iløpet av natten så ble den med- hver gang! Om vi gikk for fort for den så skrek den etter oss, mjauet og bar seg... Så ventet vi på den og da var den kjempe fornøyd;)


Litt kaffe og digg er viktig når man skal være oppe hele natten ;)

Lille våte pus.


-se vanndråpen! Capture the moment


Iløpet av natten så måtte jeg finne på noe for ikke å sovne. Jeg hadde tatt med kamra mitt, og tok noen utrolig fine bilder.Capture the moment  bilder. Det hadde regnet som bare det i mange timer, endelig var det oppholdsvær og blomstene var fantastiske;)

2 kommentarer:

 1. Det er så kjekt med sånne bilder! :))

  SvarSlett
 2. Stilige bilder!
  Herlige pusen da, dakar den var jo klissvåt..

  Ha en fin Torsdag-
  Klem Jatte:)

  SvarSlett

Setter kjempe stor pris på koselige hilsner;)