Koselige besøk på siden min

lørdag 15. oktober 2011

I did some bargain today

I dag har mamma & jeg hatt en kjempe koselig jente dag! Min kjære er ute å reiser med jobben og det samme gjør pappa. Pappa er i Bulgaria- heliggris ;) Så vi jentene er frie & franke til å gjøre hva vi vil!

Mens gutta ordner & styrer gjør vi det samme. Mamma & jeg dro på loppemarked på Voksen Skole. Det er faktisk et av de bedre loppemarkedene jeg har vært på. Det var ryddig, organisert og oversiktlig- well done Voksens skoles musikkkorps!

Jeg syns det er spennende å titte på loppis, men er kanskje litt prippen for jeg syns det er ekkelt å ta på ting og kjøpe ting.
Men gjett hva!!! Jeg kjøpte noe. Nå er det VASKET med jif deretter med antibac servietter... Da skal alt av bassilusker være døde og borte. Alt ble rent og pent så nå fryder det hjemmet mitt. De hadde masse lekkert jeg gjerne skulle ha kjøpt, men plass er en mangelvare. Ting skal kreve sin plass, og er det ikke plass så blir det ikke pent, gjenstandene får heller ikke utfoldt seg.
Etter en tur på loppemarked dro vi ned på CC-Vest. Der kjøpte jeg en silkeblomst på Kremmerhuset, tittet & koste oss. Etterpå dro vi hjem til meg og spiste lunch. Etter nydelig lunch med ferske rundstykker masse godt pålegg og god drikke tok mamma og jeg og la oss anføttes i sofan med pelspleddet over oss og hvilte litt. *kooos* 


Nok snakk folkens, nå skal jeg legge ut bilder av mine scooop;)
En serie med metallbokser fra HEINZ


Passet perfekt inni skapet. Skulle tro de var lagd for dette skapet;)


Se på denne lekre vasen. Den kjøpte jeg! *smiil*.
Blomsten dro jeg ned på cc-vest å kjøpte.

Vasen passet perfekt inn ved det nye konsollbordet.


Georg koser seg i vinduet.

Verdens nydelgste Georg


Verdens beste Tassen

-Har du hatt en fin lørdag?
Klem T 

3 kommentarer:

 1. Så koselig md en loppemarked lørdag!
  Veldig fine ting du fikk tak i.
  Klem

  SvarSlett
 2. Tusen takk Igi;)
  Jeg er veldig fornøyd selv... Gøy med noe "nytt" tihi...

  Kos deg i kveld;)

  Klem T

  SvarSlett

Setter kjempe stor pris på koselige hilsner;)