Koselige besøk på siden min

søndag 22. mai 2011

Maling

Nå har jeg endelig tatt motet til meg for å begynne med male prosjektet mitt. Var hos svigemor for noen dager siden og hun nevnte at hun ville male et nattbord som hadde vært i familien lenge. Siden jeg allerede skulle male så spurte jeg om jeg skulle gjøre det for henne. Og det ville hun gjerne;) 
Så i dag har jeg malt to stoler, et nattbord og en kommode. Jeg startet med å grunne med lady hvit. Alle gjenstandene har fått et strøk hver, mens kommoden har fått to. (leste først etterpå at det var 5-6 timers tørking på malingen...). Jeg kjøpte antikk hvit jeg skal male det meste med tilslutt... Det er jo koselig å stå inne å male med musikken på full guffe mens det regner ute.   Den ene stolen har jeg planer om å trekke om, derfor har jeg strippet den helt ned. Tatt ut nagler og stoff stifter til den stole gull medaljen. Jeg har tenkt å beholde den i hvit (ikke lys antikk), og finne et beige stoff til den. Jeg har tatt vare på original trekket som var under det blå trekket for å bruke som mal. Dette blir spennende, for det er helt ukjent for meg! I går var vi i båten og har begynt å legge vegger . Skal legge ut et innlegg fra det en annen dag!















- dette er mitt lille prosjekt så langt for i dag.  Jeg må fortsette i morgen hvis jeg rekker etter jobb og møte.  Ha en kjempe fin søndagskveld;) Klem T

3 kommentarer:

  1. Blir så bra når det er feridg! :))

    SvarSlett
  2. Kommer til å bli kjempe fint! Gleder meg til å se!
    Klem

    SvarSlett
  3. Tusen takk for positive ord;) håper resultatet blir bra... ha en strålende søndag. Klem T

    SvarSlett

Setter kjempe stor pris på koselige hilsner;)