Koselige besøk på siden min

fredag 15. juli 2011

Bye bye....

Nå har sommeren kommet, det er ferie og det er deilig! Jeg storkoser meg på hytta med famile og venner. Været har vært ganske så bra, men i dag regner det... det er ikke allerverst når det er fyr på peisen, masse levende lys og en lang god frokost. Etterpå skal vi spille spill, monopol, risk, geni og kina sjakk. Jeg er en mester i kina sjakk;) MEN nå skal jeg en tur til frisøren... hjelp! Nå skal mitt lange hår bli kort. Min samboer syns ikke noe om det, men jeg er lei av lang hår, hårkurer, føning, floker, conditiner og alt det styret. I skrivende stund når håret mitt ned til nederset del av ryggen. Det som gjør at det er så mye jobb med det, er at det er så tykt. Bye bye håret mitt. (jeg VET jeg kommer til å angre, men det vokser ut igjen... ).

Jeg skal ha med dette bilde til frisøren, er ganske fjortiss men da får  jeg det forhåpentligvis sånn som jeg vil ha det! Hva syns du?
Klem

3 kommentarer:

  1. Oi oi, lykke til med klippen! Blir nok kjempebra :) Håret vokser jo ut igjen, det er mitt motto også de gangene jeg har gått drastisk til verks og klippet MYE av lengden :))

    Ha en fiiin innedag med spill og kos,
    Klem Jatte:)

    SvarSlett
  2. takk for støtten ;) det ble veeeldig kort. Like kort som på bildet, men jeg fikk ikke samme lugg, for jeg har dype viker... *snufs*. men men mindre vedlikehold og styr. Perfekt i sommervarmen! klem T

    SvarSlett

Setter kjempe stor pris på koselige hilsner;)