Koselige besøk på siden min

tirsdag 27. september 2011

Something new something old.

Hei, nå har jeg masse spennende å vise dere! Dette er hjemmalgde produkter med sjel. Det ligger flere produkter på finn.no da finner du det under denne finnkoden her;  29960264 eller du kan komme direkte til koblingen på finn ved å trykke her;    http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=29960264.
Om du finner noe du har lyst på (noe du sikkert gjør!) men ønsker andre mål, er det bare å sende det på en forespørsel, det meste kan ordnes;) Selv har jeg kjøpt ting fra Torill som selger disse vakre tingene og jeg er kjempe fornøyd! Dette er gjenstander man blir glad i, for de har sjel. Potensialet er så mangt med disse gjenstandene, det er bare fantasisen som setter en stopper for hva du kan gjøre med disse underverkene. Ikke bare er de lekre og unike å se på, men de er også håndlaget! Jeg vet hva som kommer til å ligge under juletreet til vennindene mine i år;)

Her er mail adressen til Torill som dere kan kontakte direkte ved bestilling eller spørsmål:
                                                    tordolve@online.no

-Dette er flott shabby tallerkenhylle m 2 rekker og hylle nederst den måler H 75cm B 90
Kr 850,-
Denne hyllen kan bestilles i andre strl & mål om ønskelig.   -Liten søt hylle laget av rekved med kvist - fin med telys, bilder, små bilder og oppheng med en hjerte krok som du kan henge ting på, det er bare fantasien som setter grenser her;)  Kr 280.-                                    -Tavle på lerret - med bilde øverst, kul å ha på kjøkknet som en moderne huskelapp i chabby chic stil. kr 400,-

-Den er laget av rekved og har 2 sølvfargede hjertekroker oppe + 2 kroker under hyllen for oppheng. Med  teksten "Dream". Denne er utrolig keller og kan passe like godt i gangen med bilder, blomster og lys som på soveromet med lys og smykker!
Den har også speil og koster kr 400,-


Jeg har en sånn selv som jeg elsker! Har bilder, t-lys og skal kjøpe en t-lyse stake i type ampel som skal henge på en knagg. Den er kjempe dekorativ og lekker! Denne har sjel og skaper god atmosfære, et must have=)


 - Tøff tavle i solid treverk . Laget med tavle oppe og dekorert med avis dekor og hønsenetting nede kr 600,-
Mål ca 1 m x 40 cm


-Denne er også laget av rekved/ naturlig farge - har speil og 2 smijernskroker oppe kr 300,-

Lykke til med valgene for jeg vet at de er vanskelige når det er så mye lekkert å velge i;)

Stor klem T

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Setter kjempe stor pris på koselige hilsner;)