Koselige besøk på siden min

onsdag 19. oktober 2011

Nostalgi

For noen uker siden (kremt vært litt treg...) så fikk jeg noen Norgesglass av den gode gamle typen. Ble så glad da jeg fikk de for jeg har lett en stund uten hell.. Men min kjære Indira hadde noen i kjelleren;) - TUSEN TAKK!
Jeg syns de er fine, de er super hotte nå! Det er vanskelig å få tak i, men loppemarked kan være stedet! Planen min har lenge vært å fylle de med skjell og ting fra havet, som sneglehus, blåskjell og alt mye annet. Det har jeg gjort;)

Nå står de i vinduskarmen på badet og fryder. Det er rå lekkert. Jeg vurderer  kanskje se om jeg kan få tak i noen fler og ha på hytta. Fylle de med sand fra stranden på hytta, blåskjell fra en middag og krims krams fra havet. Det er maritimt & stilig.
- Ha en fin kveld alle sammen. *smiil* fra meg.

Klem T 

3 kommentarer:

 1. Så koselig! Hvor får man tak i sånne glass nå for tiden? Har vært på jakt lenge, men ingen hell. Har du tips? Likte ideen din utrolig godt :)

  SvarSlett
 2. Norgesglass er super fine! Også kan de fylles med det meste. Veldig dekorative!
  Klem

  SvarSlett
 3. Tusen takk! Jeg tenker faktisk på å fylle et Norgesglss med gammeld sminke, maskaraer osv også..

  Man kan kanksje få tak i det på loppemarked, finn.no og jeg har hørt at noen har funnet det på fretex. Jeg var heldig å få mine av en som hadde i kjelleren sin;)

  God helg!
  klem T

  SvarSlett

Setter kjempe stor pris på koselige hilsner;)